Leasing

Leasing Operational

Inchirierea de autovehicule pe termen lung

Platind o singura chirie lunara prestabilita, avand un singur furnizor, veti putea beneficia de servicii complete de administrare pentru masina inchiriata.

Alegand inchirierea pe termen lung veti beneficia de :

 • Economie: Reduceti costurile datorita conditiilor comerciale preferentiale de care beneficiem noi
 • Planificare: Simplificati construirea bugetului aferent parcului Dumneavoastra auto prin liniarizarea cheltuielilor pe termen mediu si lung
 • Rentabilitate: Solvabilitatea firmei Dumneavoastra creste in fata companiilor financiar-bancare datorita deductibilitatii contabile a chiriei  
 • Flexibilitate: Aveti libertatea de a configura autovehiculele dupa nevoile si preferintele Dumneavoastra si de a alege intre mai multe variante contractuale
 • Profesionalism: Personalul nostru profesionist va sta la dispozitie pentru administrarea, intretinerea si repararea autovehiculelor, asigurandu-va suport non-stop
 • Dinamism: Eliminati constrangerile privind disponibilitatea permanenta a masinilor prin simplificarea relatiilor cu unitatile service, asigurarea de back-up car si inlocuirea imediata a masinilor uzate cu altele noi

Chiria lunara cuprinde: valoarea de utilizare a autovehiculului (valoarea de nou a autovehiculului din care se scade valoarea reziduala), finantarea, mentenanta (revizii si reparatii determinate de uzura normala), anvelopele, asigurarile (RCA, CASCO), taxele (inmatriculare, impozit, rovinieta, ITP, accize) si serviciile de administrare a autovehiculului.

Oferta noastra de inchiriere pe termen lung este adaptata cerintelor Dumneavoastra, de la alegerea marcii autovehiculului, a dotarilor sale, pana la perioada de inchiriere (1-5 ani) si stabilirea rulajului.

418941373golf6.jpg Volkswagen Golf VI Trendline 2.0 TDI
- Airbaguri sofer, pasager, laterale fata, cortina
- ABS
- Servodirectie
- Radio CD MP3
- Aer conditionat cu reglare manuala
- Geamuri electrice
- Inchidere centralizata
- Oglinzi electrice
- Proiectoare de ceata


Pret:de la 369 euro / luna

Minilease

Serviciu de inchiriere auto pe termen mediu, pentru intervale de pana la un an. Minilease este solutia recomandata companiilor in special pentru proiecte cu durata determinata, pe perioada asteptarii unui nou autovehicul sau in caz de retinere prelungita in service, precum si in cazul extinderii activitatii cu personal temporar. 

Se asigura 100% mobilitate pentru compania dumneavoastra! Solicitati o oferta personalizata, in functie de necesitatile firmei.

Managementul Flotei

Servicii oferite de catre partenerul nostru,FMS-GEMISA INVESTMENTS GROUP este primul specialist in administrare de flote din Romania, oferind o gama larga de servicii independente sau interconectate. De la parcuri de cateva masini pana la flote de mari dimensiuni, abordarea noastra flexibila ne permite sa raspundem nevoilor specifice fiecarui client.

Prin introducerea celor mai noi tehnologii si prin combinarea lor cu experienta si expertiza noastra, ne imbunatatim constant serviciile, concentrandu-ne pe noi cai de maximizare a eficientei flotei Dumneavoastra.


 • Alegerea masinilor

In concordanta cu necesitatile dumneavoastra (prestigiu versus functionalitate, echipe de vanzari, distributie, etc) si bazandu-ne pe o experienta de 10 ani in Romania, expertiza a peste 10,000 de vehicule administrate si istoricul pe care il avem referitor la diferite modele de masini in ceea ce priveste costurile de exploatare si fiabilitatea, va putem ajuta sa alegeti masina potrivita folosind baza noastra de date.

Va putem de asemenea asigura personalizarea profesionista a vehiculelor, conform standardelor si nevoilor companiei.

 • Achizitii, finantare si asigurare

Beneficiem de o abordare flexibila care ne permite sa ne pliem pe obiectivele Dumnevoastra financiare si operationale, asigurandu-va:

·       Cele mai bune oferte - multumita volumului mare de vehicule administrate, va garantam cele mai mari discounturi si cele mai lungi perioade de garantie de pe piata, pentru majoritatea modelelor disponibile.

·       Cea mai buna finantare - veti beneficia de o relatie foarte buna cu companiile de leasing, dobanzi mai mici si termene de analiza a dosarelor mai reduse.

·       Buy-back - veti putea vinde masinile uzate la preturi mai bune, fara a mai trebui sa prospectati si sa negociati cu potentiali clienti.

·       Cele mai bune rate de asigurari - veti beneficia de un volum mult mai mare de masini in negocierea contractelor de asigurari, garantandu-va cele mai bune cotatii pentru asigurarile CASCO si speciale de pe piata.

·       Asistenta on-site - veti economisi timp lasand personalul nostru specializat sa se ocupe de toate formalitatile legate de rezolvarea daunelor.    

 • Inmatriculari

·       Inmatricularea vehiculelor noi - nu va mai trebui sa asteptati zile intregi pentru inmatricularea unui vehicul. Avem personal dedicat specializat in omologari si inmatriculari.

·       Radieri sau modificari de taloane - nu mai trebuie sa alergati peste tot sa rezolvati problema. Noi stim exact ce trebuie facut si cum sa va economisim timpul.       

 • Mentenanta

·       Garatii maxime - negociem cele mai bune termene si conditii de garantie cu dealerii auto.

·       Mentenanta preventiva - stim ca e mai ieftin sa previi decat sa repari. Bazandu-va pe experienta si expertiza noastra, puteti programa activitati de mententanta preventiva, pentru a reduce riscul exploatarii deficitare.

·       Cele mai bune preturi de service - beneficiind de un volum mai mare de masini, puteti obtine cele mai bune oferte de piese de schimb, consumabile si tarife de manopera intr-un mare numar de service-uri din toata tara.

·       Plati centralizate - nu va mai trebui sa dati bani soferilor pentru reparatii, va veti putea planifica platile, beneficiind totodata de termene de plata mai bune.

·       Analize - istoric complet al interventiilor si reparatiilor fiecarei masini din parcul Dumnevoastra auto.

·       Respectare legislatie - nu va mai ingrijorati cu privire la datele de expirare ale reviziilor ITP, taloanelor, termenele limita de plata a taxelor si impozitelor sau incheierea asigurarilor obligatorii RCA. Va vom asista in negocierea, incheierea, inregistrarea si urmarirea tuturor documentelor legale si va vom instiinta din timp cu privire la actiunile ce trebuie efectuate pentru a fi permanent in legalitate si a evita amenzile.        

 • Accidente si servicii pentru soferi

·       Suport non-stop - nu mai pierdeti timp la service intrucat noi va asiguram monitorizarea permanenta a daunelor masinilor Dumneavoastra.

·       Call center - solutie flexibila pentru exprimarea verbala a problemelor si consiliere imediata. Vom fi permanent alaturi de Dumneavoastra asistandu-va in rezolvarea oricarei probleme intampinate, stabilind astfel cea mai directa comunicare intre problema si solutie.

·       Retea de service-uri - veti beneficia de cele mai mici preturi pentru intretinerea si reparatia masinilor Dumneavoastra printr-o retea nationala de service-uri, acoperind marea majoritate a marcilor existente.

·       Vehicul de schimb - va putem pune la dispozitie o masina spre folosinta pe perioada in care masina Dumneavoastra este imobilizata in service.      

 • Raportari de costuri

·       Platiti o data pe luna - simplificati procedurile contabile, eliminati lucrul cu casieria, planificati platile, economisiti bani folosind carduri de alimentare cu combustibil. Aveti astfel un control sporit asupra cheltuielilor si posibilitatea de a face economii cand este nevoie. Nu veti mai avea nevoie de formulare de cheltuieli, reducand astfel munca administrativa.

·       Rapoarte detaliate - nu mai trebuie sa va intrebati unde vi se duc banii. Veti avea rapoarte complete si detaliate asupra tuturor costurilor din flota Dumneavoastra. Puteti face chiar analize de cost pe masina, sofer sau kilometru, pentru a va putea defini mai bine strategiile.

Taxa Poluare

Cautare

Tip:
Marca:
Model:
Pret:
An:
 
 

Noutati & Evenimente

Newsletter

Curs Valutar

Curs valutar BNR 17.09.21
1 EUR   =   4.9473 RON
1 USD   =   4.1999 RON
1 CHF   =   4.5309 RON
 

Parteneri